Participarea la „Șef sub acoperire” a fost benefică pentru Daniel Mischie, care a identificat o serie de lucruri care nu funcţionau în companie. Managerul ne-a dezvăluit ce măsuri a luat în cadrul „City Grill” imediat după emisiune.
Daniel Mischie a identificat probleme în funcționarea echipamentelor din bucătăriile restaurentelor grupului City Grill. Șeful sub acoperire a dezvăluit că a implementat deja o digitalizare și o îmbunătățire a echipamentelor. Dar nu e totul.
„Și pe partea de service sunt schimbări. Există astăzi concursuri pe care le organizăm între ospătari, pe anumite linii; există astăzi un obiectiv al companiei, să se organizeze un plan de carieră pentru o parte din oamenii care lucrează în restaurantele noastre”, a spus Daniel Mischie.
Managerul a apreciat că cea mai bună îmbunătățire pe care o putea aduce a fost la nivel de comunicare și interacțiune cu angajații.
Daniel Mischie și-a chemat la raport angajații cu care a lucrat în perioada petrecută sub acoperire, pentru a le explica ce nu le-a plăcut la ei și pentru a-i recompensa pentru modul în care își fac treaba.
Șeful sub acoperire l-a recompensat cu bani pe Ștefan Constantin, pentru ca acesta să-și poată repara dantura. Ulterior, a revenit și l-a ajutat să-și ceară în căsătorie iubita, oferindu-i un inel de logodnă pentru aleasa lui.
Daniel Mischie a fost impresionat de Simona Buloi, care, deși l-a certat în bucătărie, a reușit să-i câștige respectul.
Într-un episod exclusiv online, Daniel Mischie a testat meseria de livrator și l-a cunoscut pe Daniel Ghiță. Tânărul a fost promovat după interacțiunea cu șeful lui.
Vezi VIDEO mai jos!
Gallery