Toți angajații care au lucrat direct cu ucenicul Silviu Ionescu au fost chemați la sediul central pentru o discuție cu CEO-ul companiei, Daniel Mischie. Unii dintre ei cred că e o greșeală, că nu au de ce să se afle acolo.
Daniel Mischie de la City Grill și-a încheiat misiunea sub acoperire, iar acum și-a chemat angajații la „raport”. Prima care a fost poftită în biroul lui este Simona Buloi, care l-a învățat să gătească pieptul de pui la grătar astfel încât să nu fie dat înapoi de clienți.
Șeful sub acoperire i-a mărturisit că a fost impresionat de calitățile ei de lider și de cum se dedică jobului ei zi de zi.
Daniel Mischie i-a oferit o recompensă de 10.000 de lei pentru achiziția unei centrale termice de apartament. Locuința ei este racordată la sistemul centralizat de încălzire și nu are apă caldă și căldură când au nevoie ea și fiul ei.
Vezi momentul mai jos!
Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!
Gallery