Ce presupune munca unui ajutor de ospătar. Daniel Mischie, impresionat de angajatul său

Ce presupune munca unui ajutor de ospătar. Daniel Mischie, impresionat de angajatul său

În ultima zi sub acoperire, Daniel Mischie decide să testeze meseria de ajutor de ospătar. A practicat-o și el în urmă cu mulți ani, însă acum vrea să știe cum de descurcă angajații lui.

Un ajutor de ospătar, denumit runner, duce comenzile luate de ospătar și apoi curăță mesele clienților. După cum și numele sugerează (runner = alergător – n. red.), un ajutor de ospătar trebuie să fie foarte rapid în livrarea comenzilor luate de ospătari. 

Pentru fiecare preparat comandat există un timp-limită de livrare, iar Gabriel, un runner de 25 de ani, este dornic să-l respecte cu sfințenie. 

Tânărul, care l-a luat pe ucienicul Silviu sub aripa lui, se mișcă mult mai rapid decât cel care îi urmărește activitatea. Însă, nu după mult timp, șeful sub acoperire a aflat niște detalii greu de ignorat.

Mesele din restaurant nu sunt numerotate corespunzător, astfel încât ajutorii de ospătari încurcă preparatele care ajung la clienți. Acest detaliu îl neliniștește pe Daniel Mischie de la City Grill, fiindcă își dă seama că un client nemulțumit e o problemă pentru afacere.

Mai mult, șeful află că Gabriel are o problemă de vedere, care îi îngreunează activitatea. Cu toate acestea, nu se dă bătut. Cum a reacționat Daniel Mischie aflați mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni