Cât de greu e să rulezi 2.000 de sarmale. Daniel Mischie află răspunsul

Cât de greu e să rulezi 2.000 de sarmale. Daniel Mischie află răspunsul

Daniel Mischie continuă munca sub acoperire în compania sa și duce provocarea la un alt nivel. În bucătărie nu e loc de văicăreli, deoarece clienții așteaptă să fie hrăniți.

Daniel Mischie de la City Grill inspectează bucătăria centrală a lanțului de restaurante. Aici se prepară mâncare pentru toate localurile companiei, dar și pentru divizia de livrări la domiciliu. Așa că munca este exponențială.

Simona Buloi, bucătăreasă și șefă de tură, l-a luat în primire și l-a pus la treabă. Nici prin gând nu-i trecea că se muncește atât la rulatul sarmalelor. Dar acest preparat este doar unul din multele care vor ajunge pe mesele clienților. 

Cum s-a descurcat și ce descoperire a făcut în bucătărie, aflați mai jos.


 

Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni