Daniel Mischie află ce fac angajații de la Hanu’ Berarilor după program

Daniel Mischie află ce fac angajații de la Hanu’ Berarilor după program

Munca în bucătărie nu e ușoară pentru Daniel Mischie, deși nu-i este deloc străină. Șeful sub acoperire pare a avea două mâini stângi când trebuie să execute ordine simple. La final de program află ceva care îl pune pe gânduri.

Daniel Mischie a lucrat opt ore în bucătăria restaurantului pe care îl conduce, timp berechet pentru a trage niște concluzii. La final de program este martorul unui eveniment neașteptat, care pare a fi un obicei dezvoltat în timp de angajații săi.

Am fost șocat. N-am știut că se întâmplă așa ceva în bucătărie. Mi-a plăcut foarte mult”, a spus Daniel Mischie de la City Grill în fața camerelor video.

Vezi momentul mai jos!


 

Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni