• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Reacția angajatelor Cristinei Bâtlan după misiunea sub acoperire a șefei: „Nu am recunoscut-o”

Reacția angajatelor Cristinei Bâtlan după misiunea sub acoperire a șefei: „Nu am recunoscut-o”

Reacția angajatelor Cristinei Bâtlan după misiunea sub acoperire a șefei: „Nu am recunoscut-o”

Cristina Bâtlan și-a surprins angajații cu deghizarea sa, dar și cu recompensele pe care le-a acordat după emisiune. Femeile cu care a lucrat cot la cot în fabrică au reacționat după emisiune.

După valul de emoții trăite în biroul șefei sub acoperire, angajatele Cristinei Bâtlan și-au putut trage sufletul. Ele au mărturisit că nu se așteptau la o asemenea vizită inopinată a proprietarei brandului Musette, dar că fiecare a învățat ceva prețios din experiența Șef sub acoperire.

Datorită faptului că-mi fac treaba bine, am primit ca recompensă un voucher de 10.000 de lei, pe care o să-l folosesc după nuntă. De abia aștept. Și o să fiu trainer pentru viitorii noștri colegi. Înseamnă enorm de mult pentru mine, cumva mă motivează și în continuare să fac ceea ce fac deja”, a mărturisit Simona Dumitru, tânăra care a lucrat cu Cristina Bâtlan în magazin.

Costina Ifrosă, femeia care are un fiu bolnav, a fost impresionată de gestul șefei sub acoperire. Recompensa a fost ceva neașteptat, însă anunțul ei a înduioșat-o și mai mult pe Cristina Bâtlan.

Am primit o sumă de bani pentru băiatul meu și o să ajut și un copil din banii ăștia”, a spus, cu lacrimi în ochi, femeia. Costina a explicat în emisiune că vrea să ajute un copil surdo-mut, fără să dea detalii despre identitatea acestuia.

Citește șiEXCLUSIV ONLINE | Cristina Bâtlan greșește grav sub acoperire. Ce nu s-a văzut la TV

Vezi în VIDEO-ul de mai jos ce au spus Cornelia Balamuș și Daniela Mărăndescu după emisiune!

Urmărește Șef sub acoperire și pe VOYO!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni