• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Cristina Bâtlan, despre experiența Șef sub acoperire: „Am găsit lucruri care ar trebui modificate”

Cristina Bâtlan, despre experiența Șef sub acoperire: „Am găsit lucruri care ar trebui modificate”

Participarea la „Șef sub acoperire” a fost revelatoare pentru Cristina Bâtlan, care a avut ocazia să descopere oameni dedicați companiei sale, cu povești de viață emoționante. Totodată, cofondatoarea „Musette” a anunțat o serie de schimbări în companie după emisiune.

Cristina Bâtlan a promovat deja o tânără angajată, alături de care a lucrat în perioada petrecută sub acoperire. Deși a fost plăcut surprinsă de dedicarea angajatelor sale, antreprenoarea nu a putut trece cu vederea o serie de operațiuni care sunt îngreunate. Femeia de afaceri a anunțat primele modificări în cadrul companiei.

O să schimb condițiile din toaletele de la fabrică. Am văzut că se creează coadă la spălatul pe mâini. Au nevoie de încă un spălător, poate și de o nouă toaletă. Am văzut că nu au toți halate de aceeași culoare, deși pentru unitate avem nevoie să avem toți halate de aceeași culoare”, ne-a spus Cristina Bâtlan după emisiune.

În magazine este nevoie de schimbarea sistemului de scanare la recepția mărfii, lucru sesizat în momentul în care a inspectat un magazin Musette aflat într-un centru comercial. „Vreau să introduc scanerul, pe care îl folosim la vânzare, să-l folosim și la recepție, pentru că așa vom evita greșeli, așa vom micșora timpul de recepție”, a mai spus cofondatoarea Musette.

Cristina Bâtlan a recompensat-o pe Costina Ifrosă, modelator piese la fabrica de pantofi din Otopeni. Femeia, care are o poveste tristă de viață, i-a spus că nu merită atenția șefei ei, că și-a făcut treaba ca de obicei.

De 7 ani nu știu să zâmbesc. Asta mi-e viața. Nimeni nu mi-a spus cuvinte frumoase cum mi-ați spus dumneavoatră acum”, a fost reacția femeii atunci când șefa sub acoperire i-a spus că apreciază tot ce face pentru Musette în fiecare zi.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni