• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Angajații află adevărul despre Șeful sub acoperire! Se spun și nemulțumiri, dar se fac surprize uriașe: "Să vă îmbrățișez"

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Angajații află adevărul despre Șeful sub acoperire! Se spun și nemulțumiri, dar se fac surprize uriașe: "Să vă îmbrățișez"

După trei zile de muncă în propria companie, timp în care Octavian a fost deghizat în Rareș, Șeful sub acoperire...redevine șef.

Gallery

​La încheierea misiunii sub acoperire, angajații care au lucrat cu Octavian Madar sunt chemați de urgență la sediul central al firmei. Evident, niciunul dintre ei nu știe ce urmează să se întâmple. Cei trei îi întâlnesc atât pe Octavian Madar - Director de Dezvoltare și cel care va prelua tot și pe Florin Madar, fondatorul Temad. 

În fața celor trei, Octavian Madar își pune peruca și arată că el a fost Rareș. Asta deși, mai în glumă, mai în serios, toți dau de înțeles că Rareș s-a dovedit și destul de stângaci la început. 

VEZI VIDEO ATAȘAT

Cu toate că Octavian Madar a sesizat unele mici nereguli, îi apreciază din suflet pe cei alături de care a lucrat și îi răsplătește.

VEZI VIDEO ATAȘAT 

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni