• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Șeful sub acoperire o cunoaște pe Marinela Căruntu: "Este mama răniților din depozit. Toată lumea apelează, ceea ce este o problemă la un moment dat"

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Șeful sub acoperire o cunoaște pe Marinela Căruntu: "Este mama răniților din depozit. Toată lumea apelează, ceea ce este o problemă la un moment dat"

În ziua a treia, Octavian Madar se întoarce în depozitul central tot în calitate de Șef sub acoperire.

Gallery

O cunoaște pe Marinela Căruntu, care lucrează ca și stock controller de 23 de ani în companie. Aceasta din urmă e un om de bază în echipă și se mișcă dintr-o parte într-alta a depozitului încontinuu.

Fac aproape 14 mii de pași. Adică aproape 9 kilometri pe zi. 

Mai mult, pentru că ea știe tot ce în firmă, e persoana la care apelează toată lumea:

Marinela Căruntu: Nu le mai răspund, că nu mai suport

Șeful sub acoperire: Ea este mama depozitului, e mama răniților din depozit! Toată lumea apelează la ea. Știe tot ce e în firmă și toți apelează la ea, ceea ce la un moment e o problemă că mai mult stă la telefon decât să își rezolve task-urille pe care le are. 

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni