• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Ionel Gheorghe își spune povestea impresionantă și visul cel mai mare, dar vorbește, fără să știe cine e lângă el, despre conducerea companiei. Îl evaluează și pe Șeful sub acoperire: "Nu mi s-a părut potrivit, dar e băiat bun"

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Ionel Gheorghe își spune povestea impresionantă și visul cel mai mare, dar vorbește, fără să știe cine e lângă el, despre conducerea companiei. Îl evaluează și pe Șeful sub acoperire: "Nu mi s-a părut potrivit, dar e băiat bun"

În drumul lor către clienți, Ionel Gheorghe și Șeful sub acoperire au ocazia să stea mai mult de vorbă și să se împrietenească mai bine.

Gallery

​Ionel Gheorghe chiar povestește despre familia lui, dar și despre marele său vis de a-și ridica o casă pe pâmânt de care să se bucure alături de oamenii dragi. 

Tot din vorbă în vorbă, angajatul de 17 ani al firmei Temad își spune părerea despre conducerea firmei Temad, fără să știe că lângă el se află chiar fiul fondatorului companiei.

Vezi video atașat 

Ulterior, îl evaluează și pe Șeful sub acoperire, tot fără să știe cu cine are de-a face. Cu sinceritate, spune că, cel puțin la început, nu pare cel mai potrivit pentru o astfel de muncă. Mai în glumă, mai în serios, atât Ionel, cât și Șeful sub acoperire se leagă de...părul prea lung al acestuia din urmă. 

"Nu mi s-a părut potrivit, dar e băiat bun"

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni