• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - În a doua zi, Șeful sub acoperire îl cunoaște pe Ionel Gheorghe, care îl pune la muncă serios. Mai mult, cei doi o caută pe...Andreea Esca: "Este liberă azi"

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - În a doua zi, Șeful sub acoperire îl cunoaște pe Ionel Gheorghe, care îl pune la muncă serios. Mai mult, cei doi o caută pe...Andreea Esca: "Este liberă azi"

În a doua zi, Șeful sub acoperire îl cunoaște pe Ionel Gheorghe, un bărbat de 50 de ani cu vechime în firmă, care îl ia la drum cu el în distribuirea mărfurilor și la întâlnirile sale cu clienții.

Gallery

​Ca agent de distribuție de 17 ani, Ionel Gheorghe îi poate explica pe larg tot ce presupune o astfel de muncă. 

"Îți arăt și cum trebuie lucrat! Să nu ne accidentăm, da?!"

În timpul procedurilor de încarcare, proceduri care durează mai mult decât se aștepta Șeful sub acoperire, se muncește serios:

"Nu îți mai trebuie sală!"

Una peste alta, Șeful sub acoperire realizează cât de importantă e digitalizarea și automatizarea procedurii de încărcare, pentru a nu mai întârzia procesele și a nu mai suprasolicita angajații. Octavian Madar este însă încântat de modul în care Ionel Gheorghe gestionează relația cu toți clienții. Una dintre persoanele care trebuie să primească marfă se cheamă chiar...Andreea Esca. 

Așa îi zice, așa o cheamă, Andreea Esca.

Șeful sub acoperire nu are însă ocazia să o cunoască, iar colegele Andreei spun amuzate:

Andreea Esca este liberă astăzi! E la Pro Tv astăzi. 

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni