• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Octavian Madar devine Rareș Grigore, un fost jucător de handbal accidentat. Când își întâlnește copiii deghizat, are parte de reacții cu totul neașteptate: "Nu îmi place de tine"

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Octavian Madar devine Rareș Grigore, un fost jucător de handbal accidentat. Când își întâlnește copiii deghizat, are parte de reacții cu totul neașteptate: "Nu îmi place de tine"

Octavian Madar, Director de Dezvoltare Temad și fiul fondatorului companiei, se deghizează în Rareș Grigore, un fost jucător de handbal cu părul lung și aspect total diferit.

Gallery

​Testul final îl dă în fața micuților lui, pe care îi întâlnește în piața în care copiii obișnuiesc să hrănească porumbeii. Cei doi inițial nu îl recunosc, deși se uită la el - pe jumătate curioși, pe jumătate temători. 

Băiețelul, într-un final, după ce bărbatul îi vorbește, îl recunoaște: "Tati!" Cu toate acestea, la fel ca și surioara lui, concluzionează - timid și haios, că nu îl place cu această înfățișare. 

VEZI UN VIDEO EXTREM DE SIMPATIC

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar.

În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro. Azi, Octavian Madar este director ]n firma tatălui său și, după cum spune chiar părintele său, cel care se pregătește să îi la locul într-o zi. Tot el este "Șef sub acoperire".

Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni