• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Florin și Octavian Madar, tată și fiu, se ocupă de afacerea familiei - compania de distribuție TEMAD, fondată acum 30 de ani. Până să lucreze pentru tatăl său, fiul Octavian a trecut prin multe: "Șoc, a fost șocat

Șef sub acoperire, 24 octombrie 2024 - Florin și Octavian Madar, tată și fiu, se ocupă de afacerea familiei - compania de distribuție TEMAD, fondată acum 30 de ani. Până să lucreze pentru tatăl său, fiul Octavian a trecut prin multe: "Șoc, a fost șocat

Temad, compania care are parte în această săptămână de un "Șef sub acoperire" este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții.

Gallery

A fost începută ca o afacere de familie, a fost fondată în anul 1994, acum 30 de ani, de Florin Madar, tatăl lui Octavian Madar. În timp, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro.

La începuturile sale, firma a operat mulți ani la parterul casei în care Florin Madar locuia alături de soția și cei doi copii ai săi. Astfel, Octavian a fost mereu expus afacerii de familie și responsabilităților pe care aceasta le impune:


Octavian Madar: „Tata ne-a învățat de mici că dacă vrem bani, trebuie să lucrăm”.

Tocmai de aceea, pentru a se asigura că dobândește toată educația și experiența de care are nevoie în viață, înainte de a-l primi în firmă, tatăl lui l-a îndrumat să se angajeze într-o multinațională.

Florin Madar:"Calitatea de fiu nu îți conferă și calitatea de manager în organizația familiei”, își va motiva Florin decizia."

Florin Madar: "Șoc, a fost șocat! Și dacă nu mă angajează nimeni? Bineînțeles că a fost angajat din prima. S-a dovedit în timp că am procedat corect."

Cu experiența necesară, Octavian a ajuns ulterior directorul firmei TEMAD și cel care a dus totul către digitalizare, după experiența în multinațională.


„Vreau să intru sub acoperire pentru a vedea cum lucrează oamenii din companie și pentru a forma o echipă cu ei, exact cum a făcut și tata, la începutul business-ului”.


Vezi întreg momentul din emisiunea de la PRO TV în VIDEO atașat


Emisiunea este disponibilă întegral pe VOYO. Tot pe VOYO apare deja episodul următor

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

FOTO: PRO TV 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni