• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Temad – afacerea de familie ce a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro! În această seară, directorul, Octavian Madar, va fi Șef sub acoperire

Temad – afacerea de familie ce a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro! În această seară, directorul, Octavian Madar, va fi Șef sub acoperire

Temad – afacerea de familie ce a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro! În această seară, directorul, Octavian Madar, va fi Șef sub acoperire

În această seară, de la ora 22:30, la Șef sub acoperire, Octavian Madar, directorul de dezvoltare al firmei Temad, va lucra, sub acoperire, alături de angajații săi.

Gallery

Temad este o firmă care se ocupă cu distribuția de materiale auxiliare pentru construcții. Începută ca o afacere de familie, fondată în anul 1994, de Florin Madar, tatăl lui Octavian, Temad s-a dezvoltat până în punctul în care a atins o cifră de afaceri de 48 milioane de euro.

La începuturile sale, firma a operat mulți ani la parterul casei în care Florin Madar locuia alături de soția și cei doi copii ai săi. Astfel, Octavian a fost mereu expus afacerii de familie și responsabilităților pe care aceasta le impune: „Tata ne-a învățat de mici că dacă vrem bani, trebuie să lucrăm”. Însă, pentru a se asigura că dobândește toată educația și experiența de care are nevoie în viață, înainte de a-l primi în firmă, tatăl lui l-a îndrumat să se angajeze într-o multinațională. „Calitatea de fiu nu îți conferă și calitatea de manager în organizația familiei”, își va motiva Florin decizia.

Astăzi, Octavian a ajuns directorul firmei: „Vreau să intru sub acoperire pentru a vedea cum lucrează oamenii din companie și pentru a forma o echipă cu ei, exact cum a făcut și tata, la începutul business-ului”. În episodul din această seară, Octavian va lucra alături de angajații săi în depozit, în livrări și în verificarea stocului. „Trebuie să ne mișcăm un pic mai repede, mai pe rapid!”, îi va atrage atenția una dintre angajate. „Nu mi-a plăcut că este foarte mult de mers și asta înseamnă timp pierdut pe drumuri”, va remarca Octavian, în urma experienței din depozit.

Pentru a afla ce nereguli a descoperit șeful sub acoperire în cadrul companiei, dar și cum vor reacționa angajații săi când „învățăcelul” pe care l-au coordonat se va dovedi să fie chiar directorul lor, urmăriți ediția din această seară, de la ora 22:30, Șef sub acoperire! Emisiunea este disponibilă, în avans, pe VOYO.

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Share

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni