• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 17 octombrie 2024. Viorica merge în magazin și interacționează cu agentul de vânzări „Artesana”. Ce descoperă Alina Donici la raft: „Asta e o problemă”

Șef sub acoperire, 17 octombrie 2024. Viorica merge în magazin și interacționează cu agentul de vânzări „Artesana”. Ce descoperă Alina Donici la raft: „Asta e o problemă”

Alina Donici, Viorica, merge la București pentru a vedea cum funcționează piața, aici o întâlnește pe Roxana, agentul de vânzări Artesana, o tânără muncitoare și liniștită, însă cu o poveste de viață care bate orice film.

Gallery

Alina Donici descoperă un om bun și harnic, însă povestea din spatele femeii devotate și cu o energie debordantă este total alta. La 38 de ani, Roxana este o văduvă care își crește singură copiii, după ce soțul ei a murit în urmă cu aproximativ un an și jumătate. 

„Roxana, la prima vedere, este un om bun, pentru noi în Artesana contează foarte mult. Atitudinea cred că este potrivită, pentru că am văzut că angajații magazinului au primit-o cum trebuie. Am văzut că au o relație deschisă, ceea ce este foarte important.”

VEZI TOATĂ POVESTEA ROXANEI ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS 

EPISODUL URMĂTOR ESTE DISPONIBIL PE VOYO.se

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni