• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 10 octombrie 2024. Augustin Drăgan renunță la deghizare și o răsplătește pe Maria cu suma de 10.000 de lei și o mărire de salariu de 10%. Cum a reacționat angajata

Șef sub acoperire, 10 octombrie 2024. Augustin Drăgan renunță la deghizare și o răsplătește pe Maria cu suma de 10.000 de lei și o mărire de salariu de 10%. Cum a reacționat angajata

Misiunea Șef sub acoperire s-a încheiat, motiv pentru care Augustin Drăgan renunță la deghizare și invocă o ședință la București cu cei trei angajați alături de care a lucrat în ultimele zile.

Ajunși în București, prima care a luat contact cu Augustin Drăgan este Maria, mămica singură care se chinuie să facă față problemelor financiare care au apărut o dată cu divorțul de soțul ei. După câteva prezentări, proprietarul îi spune adevărul și o recompensează cu o mărire de salariu de 10% și un bonus de 10.000 de lei.

„Mi-ar plăcea să putem face ceva să îți fie mai ușor în viața personală. Ai aici o mărire de salariu de 10% care începe chiar de luna viitoare”, a spus el.

Adriana este singura care își dă seama că Augustin era, de fapt, Cristi.

„Sunt convinsă că tu erai Cristi!”, i-a spus Adriana.

Gallery

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EPISODUL URMĂTOR ESTE DISPONIBIL PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni