• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 10 octombrie 2024. Povestea emoționantă a angajatei Maria, tânăra care își crește de una singură fiica! Augustin Drăgan este profund uimit de episoadele prin care femeia a trecut

Șef sub acoperire, 10 octombrie 2024. Povestea emoționantă a angajatei Maria, tânăra care își crește de una singură fiica! Augustin Drăgan este profund uimit de episoadele prin care femeia a trecut

După ce au căutat și împachetat cărți timp de câteva ore, Augustin Drăgan și angajata lui, Maria, au un moment de respiro, unde se cunosc mai bine. Iată care este povestea tinerei!

Într-o mică pauză, Augustin o întreabă pe Maria mai multe detalii despre viața sa în companie. Aceasta a povestit că s-a angajat la Diverta în anul 2014, datorită pasiunii sale pentru citit, iar astăzi este un om de bază în organizație.

„Muncește foarte mult pentru că încearcă să uite de problemele din familie!”, a spus el după ce i-a aflat povestea.

Gallery

Tânăra angajată este o mamă divorțată, care își crește de una singură fiica. Mai mult decât atât, aceasta și-a făcut un credit financiar pentru a-și cumpăra un apartament, dar rata lunară este mult prea mare pentru veniturile sale.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

EPISODUL URMĂTOR ESTE DISPONIBIL PE VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni