• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 3 octombrie 2024. Ce sume de bani le-a oferit Gigel Păuneț angajaților săi. Cum reacționează Andrei când primește cadou o mașină

Șef sub acoperire, 3 octombrie 2024. Ce sume de bani le-a oferit Gigel Păuneț angajaților săi. Cum reacționează Andrei când primește cadou o mașină

Misiunea șefului sub acoperire s-a încheiat, iar acum a venit timpul recompenselor. Angajații care l-au impresionat pe Gigel Păuneț sunt invitați la sediul companiei.

În această seară, Gigel Păuneț a intrat sub acoperire în compania pe care a fondat-o acum doisprezece ani, Shaormeria Băneasa. A lucrat alături de angajați, a descoperit ce probleme există în diferite puncte de lucru și i-a cunoscut pe cei care contribuie la succesul firmei sale. 

Gigel Păuneț a rămas marcat de povestea lui Andrei Manolache, angajatul din Brașov care a crescut cu bunicii și a început să lucreze de la 14 ani. Știind că și-a luat permisul de conducere, șeful i-a făcut cadou o mașină. 

​Citește și: 

​Ioan Mircea, casierul care lucrează la shaormeria din Băneasa, a primit o sumă de 3000 de euro pentru proceduri de recuperare.

„Vă apreciez foarte mult. Pentru omul care sunteți. M-ați acceptat în echipa dumneavoastră, mi-ați oferit un ajutor de la început. 

„Dacă va fi nevoie, te voi ajuta mai mult”, i-a spus Gigel Păuneț. 

Citește și: 

Ștefan a fost promovat, după ce șeful sub acoperire a observat cât de bine le explică noilor angajați despre procesul de lucru. Tânărul a mai primit un voucher de 2500 de euro, pentru a-și ajuta familia. 

„Pentru ceea ce am văzut și mi-a plăcut foarte mult, m-am hotărât să te fac manager de locație”, i-a spus Gigel Păuneț. 

VEZI MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS.

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni