• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire, 3 octombrie 2024. Povestea lui Andrei, angajatul care s-a întreținut singur, de la 14 ani. „Lucram la o piață în Brașov și dormeam într-o mașină”

Șef sub acoperire, 3 octombrie 2024. Povestea lui Andrei, angajatul care s-a întreținut singur, de la 14 ani. „Lucram la o piață în Brașov și dormeam într-o mașină”

Gigel Păuneț intră sub acoperire în compania pe care a fondat-o acum doisprezece ani, Shaormeria Băneasa. El vizitează punctul de lucru din Brașov, unde face cunoștință cu Andrei Manolache, un preparator de shaorma, în vârstă de 19 ani.

Andrei Manolache este un tânăr foarte muncitor și dedicat. A fost crescut de bunici și a început să lucreze de la 14 ani.

„Părinții mei s-au despărțit până să mă nasc. Am crescut cu mama până la vârsta de 9 ani. Între timp, ea s-a recăsătorit și mi-a făcut doi frățiori. Când aveam vârsta de 10 ani, exact de Crăciun, a plecat de acasă la un alt bărbat. Dacă ea asta a ales...”, a povestit Andrei.

Băiatul spune că de atunci nu s-a mai interesat de ei: „Nici de ziua mea nu m-a sunat, să zică ce faci, unde ești...nimic, nici măcar pe frații mei”. 

Gallery

Andrei i-a mai povestit șefului sub acoperire că a venit la Brașov pe când avea vreo 13 ani și s-a angajat la o piață. Nu avea unde să stea, însă un om a vrut să-l ajute și i-a permis să doarmă în mașina lui.  

Citește și: 

AFLĂ TOATĂ POVESTEA LUI ANDREI ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS. 

Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni