În timp ce lucrează alături de Ștefan, care îi explică modul de preparare a shaormei, Gigel Păuneț observă câteva lucruri care ar putea fi îmbunătățite.
Șeful sub acoperire, Gigel Păuneț, este instruit de către Ștefan, un tânăr foarte implicat. Pe tot parcursul zilei, el i-a explicat „ucenicului nostru” toate informațiile legate de lucrul în bucătăria unei shaormerii, de la preparare până la formulele de adresare folosite în comunicarea cu clienții. Au existat însă și unele scăpări, la care șeful a atras imediat atenția:
„Nu-mi place la Ștefan că firele de la brățara lui atârnau pe lipie. Atingea produsul, clar”.
Cu toate acestea, băiatul a făcut o impresie bună: „Este un copil cu bun simț, menține mereu curat locul de lucru, chiar mă gândesc la un post de manager pentru el”, spune Păuneț.
VEZI MOMENTUL INTEGRAL MAI SUS.
Gallery
Citește și:
Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.