Protagonistul ediției „Șef sub acoperire” din 3 octombrie este Gigel Păuneț, proprietarul Shaormeriei Băneasa. Antreprenorul își dorește să afle mai multe detalii despre cum lucrează angajații săi.
Gallery
Din cauza neajunsurilor de acasă, Gigel Păuneț a fost nevoit să renunțe la școală și a început să muncească de la vârsta de 14 ani. Primul său job a fost de covrigar în stațiunea Costinești. Patronul de atunci, pe lângă covrigărie, deținea și o shaormerie. Acolo, Gigel a învățat secretele meseriei, iar acesta a fost momentul de cotitură în care și-a propus să-și deschidă propria afacere.
„Eu am întrerupt școala pentru că aveam neajunsuri acasă. Tata consuma alcool. Doar mama muncea. A fost foarte greu. Am începus să lucrez covrigar în stațiunea Costinești. Acel patron avea și o șaormerie și am începus să învăț și eu cum se prepară shaorma”, povestește omul de afaceri.
Au trecut șase ani până când a deschis primul său punct de lucru, iar astăzi deține 47 de locații, are peste 500 de angajați și o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro. “Shaormeria Băneasa” este unul dintre cele mai mari lanțuri românești de restaurante din industria fast food. Conform statisticilor, shaorma a devenit unul dintre produsele preferate ale românilor, care consumă, în medie, un milion de shaorme pe zi.
AFLĂ MAI MULTE ÎN MATERIALUL VIDEO DE MAI SUS.
URMĂTORUL EPISOD POATE FI URMĂRIT, ÎN AVANS, PE VOYO.