• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Gigel Păuneț, patronul unuia dintre cele mai mari lanțuri de shaormerii din România, intră sub acoperire în această seară: „Am un sentiment de mândrie, mă bucur de ce am putut să realizez, ținând cont de unde am plecat”

Gigel Păuneț, patronul unuia dintre cele mai mari lanțuri de shaormerii din România, intră sub acoperire în această seară: „Am un sentiment de mândrie, mă bucur de ce am putut să realizez, ținând cont de unde am plecat”

Gigel Păuneț, patronul unuia dintre cele mai mari lanțuri de shaormerii din România, intră sub acoperire în această seară: „Am un sentiment de mândrie, mă bucur de ce am putut să realizez, ținând cont de unde am plecat”

În această seară, Gigel Păuneț va intra sub acoperire în compania pe care a fondat-o acum doisprezece ani. Va lucra alături de angajați, va descoperi ce probleme există în diferite puncte de lucru și îi va cunoaște pe cei care contribuie la succesul firmei sale. O nouă ediție Șef sub acoperire va fi în această seară, de la ora 22:30, la PRO TV.

Din cauza neajunsurilor de acasă, Gigel Păuneț a fost nevoit să renunțe la școală și a început să muncească de la vârsta de 14 ani. Primul său job a fost de covrigar în stațiunea Costinești. Patronul de atunci, pe lângă covrigărie, deținea și o shaormerie. Acolo Gigel a învățat secretele meseriei, iar acesta a fost momentul de cotitură în care și-a propus să-și deschidă propria afacere.

 Au trecut șase ani până când a deschis primul său punct de lucru, iar astăzi deține 47 de locații, are peste 500 de angajați și o cifră de afaceri de 21 de milioane de euro. “Shaormeria Băneasa” este unul dintre cele mai mari lanțuri românești de restaurante din industria fast food, iar conform statisticilor, shaorma a devenit unul dintre produsele preferate ale românilor, care consumă, în medie, un milion de shaorme pe zi.

 „Am un sentiment de mândrie, mă bucur de ce am putut să realizez, ținând cont de unde am plecat!, va spune cu emoție Gigel Păuneț în această seară.

Cum vor reacționa angajații când vor vedea cine a fost colegul lor pentru câteva zile aflăm în această seară, de la ora 22:30, într-o nouă ediție Șef sub acoperire, la PRO TV. Emisiunea poate fi urmărită, în avans, pe VOYO.

 

Șef sub acoperire – Descoperă cine ești!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni