• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire 12 septembrie 2024. Sorin Maslo merge în podgorie. Șeful sub acoperire descoperă povestea sfâșietoare a lui Tolea, culegător de vie, a cărui casă a fost mistuită de flăcări

Șef sub acoperire 12 septembrie 2024. Sorin Maslo merge în podgorie. Șeful sub acoperire descoperă povestea sfâșietoare a lui Tolea, culegător de vie, a cărui casă a fost mistuită de flăcări

Sorin Maslo merge sub acoperire în podgorie, acolo unde angajații săi se ocupă de culegerea strugurilor. Acesta rămâne impresionat de Tolea, un angajat care muncește pe brânci pentru a-și duce traiul.

Gallery

Sorin Maslo își intră în rol, sub acoperire se numește Costel Chiriță. Acesta merge în podgorie pentru a culege recolta de struguri.

„Sub acoperire voi fi Costel Chiriță, un bărbat care s-a întors recent de la muncă de peste hotare. A revenit la familia lui și încearcă să își găsească un job”, a spus Sorin Maslo.

Șeful sub acoperire descoperă povestea sfâșietoare a lui Tolea, culegător de vie, a cărui casă a fost mistuită de flăcări

La culesul viei, Sorin Maslo, șeful sub acoperire, îl întâlnește pe Tolea, un bărbat greu încercat de soartă, copiii sunt plecați la muncă peste hotare, iar el muncește pe brânci pentru a plăti creditul la bancă pe care l-a făcut pentru a-și reface casa care a fost mistuită de flăcări.

Tolea i-a demonstrat șefului său cât de importantă este munca pentru el și cât de rapid și îndemânatic este, deși mediul de lucru nu este deloc favorabil. Sorin Maslo descoperă și primele probleme din compania pe care o conduce.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

CEL DE-AL DOILEA EPISOD POATE FI URMĂRIT, ÎN AVANS, PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni