• Emisiuni
  • Șef sub acoperire
  • Șef sub acoperire 12 septembrie 2024. Sorin Maslo apare deghizat în fața familiei. Cum au reacționat soția și cei doi copii când l-au văzut cu barbă și perucă

Șef sub acoperire 12 septembrie 2024. Sorin Maslo apare deghizat în fața familiei. Cum au reacționat soția și cei doi copii când l-au văzut cu barbă și perucă

Sorin Maslo apare deghizat în fața soției și a celor doi copii. Cum a reacționat familia directorului general al Combinatului de vinuri „Cricova” când l-a văzut cu barbă și perucă.

Gallery

Sorin Maslo a vrut să vadă dacă trece testul deghizării, iar primul pas a fost să vadă reacția  familiei sale.

Directorul General al Combinatului de vinuri „Cricova” a făcut o schimbare radicală de look. Cu barbă deasă, păr lung și ochelari de vedere, Sorin Maslo a mers, în oraș, pentru a-și surprinde familia.

Soția și copiii au rămas muți de uimire când au văzut noua înfățișare a bărbatului.

„Numai așa poți să găsești ceea ce se întâmplă în interiorul companiei”, a spus soția lui Sorin Maslo, care a rămas surprinsă de noua identitate a soțului ei.

Sorin  Maslo și-a propus să intre în interiorul companiei pe care o conduce, ca angajat, pentru a afla care sunt problemele reale.

„Vreau să merg sub acoperire pentru că există o criză de motivație a angajaților de a rămâne să muncească acasă. O mare parte din oameni pleacă afară, astfel vreau să văd din interior ce poate fi îmbunătățit.”

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN CLIPUL VIDEO DE MAI SUS

CEL DE-AL DOILEA EPISOD POATE FI URMĂRIT, ÎN AVANS, PE VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Șef sub acoperire

Articole pentru emisiune Șef sub acoperire

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni