• Emisiuni
  • Scara B
  • Este vremea schimbărilor, în Scara B: „Este momentul să renaști, Șerbane, ca Pasărea Phoenix”

Este vremea schimbărilor, în Scara B: „Este momentul să renaști, Șerbane, ca Pasărea Phoenix”

Este vremea schimbărilor, în Scara B: „Este momentul să renaști, Șerbane, ca Pasărea Phoenix”

Locatarii din Scara B se vor confrunta în această seară, de la 21:30, cu o situație care cere o întrunire importantă cu administratorul: homeless-ul care s-a instalat în holul blocului. „Dragul meu, spune-mi și mie, te rog, ce ne-a invadat acolo, tu ai observat? Trebuie convocată de urgență o ședință de bloc! Te rog foarte mult!”, va spune Vlaga. Cum vor reuși cei adunați să rezolve problema și cine va lua, de fapt, inițiativă, aflăm în câteva ore!

Gallery

Într-o ședință va fi băgat și... Șerban, dar de către prietenii săi: „Hai că întârzii la lansarea ta pe piață! Ești întins pe o canapea străină cu o păturică roz – este momentul să renaști, Șerbane, ca Pasărea Phoenix”. Dan și Cristi s-au decis să-i facă un cont pe o aplicație de dating și, astfel, să-l determine să iasă la o întâlnire, dar nu înainte de a-i mai oferi câteva sfaturi... utile: „Nu uita niciodată: între ce zice o femeie și ce gândește ea, de fapt, nu există nicio legătură!”. Cât de multe va înțelege Șerban și cum va decurge prima sa întâlnire după despărțirea de soție, vedem în această seară.

În apartamentul 69 nu se pune problema de nicio ședință, ci mai degrabă de un... interogatoriu. Cosmina, care încă crede că s-a angajat la o agenție de turism, va avea câteva curiozități: „De principiu remunerația... cu banii cum se procedează aici? E un salariu de bază la care se adaugă sporuri, în funcție de proiecte?”.

O nouă seară de comedie va fi garantată de către vecinii de la Scara B, în această seară, de la 21:30. Serialul poate fi urmărit, în avans, pe VOYO.

Scara B - Comedia cucerește, încă o dată, România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni