• Emisiuni
  • Scara B
  • De la 21:30, problema locurilor de parcare se rezolvă într-un mod neașteptat, la Scara B, „într-un mediu organizat, controlat și, mai ales, monetizat!”

De la 21:30, problema locurilor de parcare se rezolvă într-un mod neașteptat, la Scara B, „într-un mediu organizat, controlat și, mai ales, monetizat!”

De la 21:30, problema locurilor de parcare se rezolvă într-un mod neașteptat, la Scara B, „într-un mediu organizat, controlat și, mai ales, monetizat!”

Majoritatea locatarilor de la blocurile din capitală au o problemă serioasă: locul de parcare! Cu asta se vor confrunta și vecinii de la Scara B, în această seară, de la 21:30, într-un nou episod în care umorul este la el la... scară! Vom vedea cum poate o dispută între locatari, pe locul de parcare, să ajungă să fie mediatizată și, în final, rezolvată într-un... ring de box.

Gallery

În episodul doi al serialului vom cunoaște întreaga familie Tudose, reprezentată de Ilie, stâlpul familiei, un om muncitor, sever și drept, dar și pe vecinul de la apartamentul 73: Segal – cel care se crede guru shaolin. Între cei doi nu va fi loc de prietenie, după ce Segal va ocupa un loc de parcare care, aparent, nu i se cuvine: „dacă toată lumea știe că ăla-i locul tău, ăla-i locul tău. Când un om îți dă cuvântul, se ține de promisiune”. 

Ca în orice dispută, trebuie să se găsească și o rezolvare, doar că la această scară, soluția este una neașteptată: o luptă între cei doi vecini, ”într-un mediu organizat, controlat și, mai ales, monetizat!”. Și cum oamenii dintr-un bloc formează o adevărată comunitate, Henter, doamna care știe tot, va avea și un favorit: „Eu pun 2 milioane pe familist – un familist nu are nimic de pierdut”. Dacă are dreptate, aflăm curând!

Cum se descurcă Cosmina în primele zile de muncă la „agenția de turism” și de ce „șefa” o tot amenință că o lasă fără job, dar și ce eforturi face domnul Vlaga pentru a fi remarcat de mașina Google, descoperim în cel de-al doilea episod al noului serial de comedie, Scara B, la 21:30. Serialul este disponibil în avans, pe VOYO.  

Scara B - Comedia cucerește, încă o dată, România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni