• Emisiuni
  • Scara B
  • Dragoș Buliga, producătorul general al noului serial SCARA B, povestește despre cel mai mare decor de serial realizat in România! Care a fost cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o

Dragoș Buliga, producătorul general al noului serial SCARA B, povestește despre cel mai mare decor de serial realizat in România! Care a fost cea mai mare provocare pe care a întâmpinat-o

Cel mai nou serial de la PRO TV și VOYO, „Scara B”, debutează pe micile ecrane astăzi, 12 septembrie 2024. Înainte ca premiera să aibă loc, Dragoș Buliga, producătorul general al producției, a oferit un scurt interviu în care a povestit despre cel mai mare decor de serial realizat in România.

Ce au în comun un pensionar morocănos, un familist convins, doi burlaci (semi-convinși), două studente pline de viață și un maestru Shaolin urban care trăiește cu mama? Aflăm împreună, toamna aceasta, în noul serial Scara B, la PRO TV.

Filmările serialului au avut loc într-un studio amenajat în așa fel încât să arate identic cu o scară de bloc. Apartamentele în care locuiesc personajele sunt decorate modern, iar detaliile corespund cu personalitățile fiecăruia dintre locatari.

Dragoș Buliga, producătorul general al producției, a oferit un scurt interviu în cadrul căruia a povestit cum a fost realizat decorul uimitor

„Care a fost cea mai mare provocare în realizarea acestui set, atât de detaliat?”

Cea mai mare provocare este bugetul. Este un risc mare, asumat de noi toți, împreună cu PRO TV, deci avem o încredere foarte mare în acest produs și sperăm să îl ducem mai multe sezoane. Este cel mai mare decor de serial construit vreodată în România pentru un serial românesc. Am adus obiecte de peste tot, inclusiv din casele noastre. Am dulapul fetelor mele aici, tablourile pictate de ele, iar alți colegi au procedat la fel.

Câte persoane au lucrat la amenajarea acestui platou?

20-25 de persoane. Este construit de Mihai Ilie, constructor, Șerban Porupcă și Oana Novicov. 

De ce ar trebui să se uite telespectatorii la „Scara B”? Cu ce vine nou serialul?

O să vină nou cu niște personaje pe care o să le îndrăgească cu siguranță, odată ce vor avea răbdare să le cunoască, pentru că e ca în viață, când cunoști un om, trebuie să stai un pic cu el ca să îți faci o idee. Odată ce îi vor cunoaște, la fel ca și în „Las Fierbinți”, sunt sigur că o să îi îndrăgească pe toți și că o să le placă să îi vadă tot timpul. O să îi simtă ca și cum ar fi din scara lor, de pe alte etaje. Mie mi-ar plăcea să stau în scara aceasta!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni