• Emisiuni
  • Scara B
  • De la 21:30, comedia cucerește, încă o dată, România, iar prima pensie îi schimbă viața unui actor celebru... cândva! Începe Scara B, un nou serial la PRO TV și pe VOYO!

De la 21:30, comedia cucerește, încă o dată, România, iar prima pensie îi schimbă viața unui actor celebru... cândva! Începe Scara B, un nou serial la PRO TV și pe VOYO!

De la 21:30, comedia cucerește, încă o dată, România, iar prima pensie îi schimbă viața unui actor celebru... cândva!  Începe Scara B, un nou serial la PRO TV și pe VOYO!

Viața vecinilor dintr-un bloc, din București, ar putea părea la prima vedere marcată de normalitate și momente care pot fi ușor trecute cu vederea! Însă, în această seară, de la 21:30, noua producție de comedie, Scara B va deschide ușile locatarilor și îi va surprinde pe cei de acasă cu interacțiuni care nu pot fi ratate! La PRO TV și pe VOYO, începe un nou serial care va duce comedia la cel mai înalt nivel.

Gallery

​În doar câteva ore, telespectatorii îi vor descoperi treptat pe cei care se află în apartamentele încărcate de secrete, din Scara B! Primul va fi Vlaga, pensionarul morocănos, care vrea să arate tuturor că a avut o carieră de actorie impresionantă și că pensia este doar un pas normal în viața lui! „Cum e la pensie? E altă viață, nu! Cineva acolo sus vă iubește, cineva acolo sus, la Primărie”, îi va spune Poștașul, după ce-l va pune să semneze primele cupoane. Ce nu știe, însă, Vlaga? Să calculeze suma exactă aferentă fiecărei luni. Ce se va întâmpla? Aflăm curând, dar garantăm râsete!

 Într-un alt apartament, patru fete sunt puse pe făcut bani. Tabita, Claudya, Gabryela și Cristina au o meserie pe care o descriu interesant: „tehnic, tot ce facem este legal”. Ce ascund? E aproape să afle Cosmina, prietena bună și colega de apartament a Tabitei. De ce? Pentru că vrea și ea un job bine plătit! Totuși, e pregătită să lucreze... chiar în acest domeniu?

 Nici în apartamentul lui Dan, cel pus constant pe cuceriri noi, nu este deloc liniște. Vecinul și prietenul său, Șerban, are o... situație. Cu ce se confruntă acesta și cum îl va ajuta Dan, aflăm în această seară. Nu ratați, de la 21:30, premiera noului serial, Scara B, simultan, la PRO TV și pe VOYO! Tot atunci, abonații platformei vor putea urmări, cu 7 zile în avans, episodul de săptămâna viitoare.

 Scara B - Comedia cucerește, încă o dată, România!

Vezi și: 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni