• Emisiuni
  • Scara B
  • INTERVIU EXCLUSIV! Cel mai tânăr actor din „Scara B” are doar 8 ani! Vlad Mancu, declarații savuroase despre experiența de pe platourile de filmare

INTERVIU EXCLUSIV! Cel mai tânăr actor din „Scara B” are doar 8 ani! Vlad Mancu, declarații savuroase despre experiența de pe platourile de filmare

INTERVIU EXCLUSIV! Cel mai tânăr actor din „Scara B” are doar 8 ani! Vlad Mancu, declarații savuroase despre experiența de pe platourile de filmare

Scara B, super-producția de comedie care explorează viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc, din București, va avea premiera pe 12 septembrie, de la ora 21:30. Înainte ca primul episod să fie difuzat la PRO TV și pe VOYO, echipa PRO TV a intrat în culisele celui mai așteptat serial și a stat de vorbă cu câțiva dintre actori. Printre aceștia se numără și Vlad Mancu, care are doar 8 ani și va interpreta rolul lui Ștefănuț.

Bună, Vlad! Cum te simți fiind cel mai tânăr actor din serialul „Scara B”, care va avea premiera la PRO TV și pe VOYO pe 12 septembrie?

„Mă simt foarte bine și mă bucur că fac parte din distribuția serialului „Scara B”. Faptul că sunt încă mic mă ajută, pentru că am de învățat de la actorii mari, iar atunci când voi avea o scenă mai grea, o să știu să mă coordonez. Dacă o să mă fac actor când o să fiu mare, o să știu unele lucruri de la o vârstă fragedă”.

Este prima dată când joci într-un serial?

„Am 8 ani și este prima dată când joc într-un serial. Mereu am vrut să trec prin această experiență, mi-a plăcut foarte mult că am văzut și eu cum este să filmezi”

Cum te simți pe platoul de filmare? Ai avut emoții?

„La început, da, am fost puțin emoționat, puțin buimac. Mă uitam în jur, nu cunoșteam pe nimeni, dar pe parcurs mi-am dat seama că nu am de ce să am emoții și m-am descurcat mai bine”

Replicile au fost greu de învățat?

„Nu a fost greu pentru mine. Îmi place să citesc, iar înainte de o scenă, repetam cu mama. Ea îmi spunea celelalte replici, iar când ajungeam la a mea, o rosteam eu. Mama m-a ajutat mult să învăț!”

Cu o combinație de umor, personaje bine conturate și situații relatable, Scara B promite să fie o comedie savuroasă care va aduce zâmbete și căldură în inimile telespectatorilor.
Din toamna asta, comedia se muta la Scara B!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni