• Emisiuni
  • Scara B
  • PRO TV și VOYO pregătesc surprize toamna aceasta! Pe ce dată începe serialul „Scara B” și în ce zi a săptămânii va fi difuzat

PRO TV și VOYO pregătesc surprize toamna aceasta! Pe ce dată începe serialul „Scara B” și în ce zi a săptămânii va fi difuzat

PRO TV și VOYO pregătesc surprize toamna aceasta! Pe ce dată începe serialul „Scara B” și în ce zi a săptămânii va fi difuzat

Comedia cucerește încă o dată România, la PRO TV și pe VOYO! Toamna aceasta, telespectatorii vor avea parte de o nouă surpriză: serialul Scara B.

Scara B este cea mai nouă producție de la PRO TV și VOYO, care prezintă viața cotidiană a vecinilor dintr-un bloc din București. Cu fiecare episod, serialul va deschide ușile locatarilor și le va prezenta celor de acasă interacțiunile și situațiile celor care locuiesc în aceeași clădire. Într-o manieră comică, dar cu situații emoționante, Scara B va oferi o perspectivă de ansamblu asupra diversității oamenilor și a impactului pe care îl au acțiunile zilnice asupra fiecăruia.

Serialul „Scara B”, deja așteptat de foarte mulți dintre voi, urmează să debuteze pe micile ecrane la data de 12 septembrie, de la ora 21:30 și se va difuza în fiecare joi. 

​În spatele conceptului Scara B stă chiar producătorul serialului fenomen Las Fierbinți, care povestește că această nouă comedie vine în urma unui studiu aprofundat al unor personaje reale:

„După aproape 15 ani, am creat un nou micro-univers împreună cu doi tineri talentați scriitori și actori: Dan Rădulescu și Bogdan Cotleț. De această dată, acțiunea se mută în inima orașului, într-o scară de bloc din București. Probabil veți avea tendința să-l comparați cu Las Fierbinți, dar vă recomand să nu o faceți pentru că vă asigur că are o cu totul altă structură și ritm. Comedia se dezvoltă pe parcursul celor 13 episoade, odată cu descoperirea tuturor personajelor, se îmbogățește și prinde mai multe nuanțe, analizând din multe unghiuri situații si caractere diferite. Sunt convins că, episod după episod, o să descoperiți o nouă lume pe care v-o prezentăm după un studiu aprofundat al unor personaje absolut reale. Am pus mult suflet alături de acest cast absolut senzațional, vă promitem că nu veți regreta!”, a declarat Dragoș Buliga.

Scara B - Comedia cucerește, încă o dată, România!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din serialul Scara B

Articole pentru serialul Scara B

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni