• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Săriți de pe fix, 12 octombrie 2023. Anisia Gafton, Lucian Ghimiși, Alex Bogdan și Jean de la Craiova au pus în scenă „Mama lui Ștefan cel Mare” S-a râs cu lacrimi

Săriți de pe fix, 12 octombrie 2023. Anisia Gafton, Lucian Ghimiși, Alex Bogdan și Jean de la Craiova au pus în scenă „Mama lui Ștefan cel Mare” S-a râs cu lacrimi

Anisia Gafton, Lucian Ghimiși, Alex Bogdan și Jean de la Craiova au stârnit hohote de râs în această seară, la proba planul înclinat. Cei patru au pus în scenă o istorie domnească: Mama lui Ștefan cel Mare.

Anisia Gafton a interpretat-o pe mama lui Ștefan cel Mare, în timp ce Lucian Ghimiși i-a dat viață  lui Ștefan cel Mare. Alex Bogdan, nimeni altul decât calul domnitorului, iar Jean de la Craiova este fiul rătăcitor, născut din flori.

Gallery

Anisia Gafton, mama grijulie care își așteaptă pruncul de la luptă și face palatul lună și bec, ce-i drept, cam greu să faci curățenie îl plan înclinat.

Anisia Gafton: Până se întorc vacile...se întoarce și el. Eu nu sunt de acord cu turcii ăști, eu zic să-și schimbe job-ul. Eu i-am mai zis...El tot cu turcii, tot cu turcii.

Lucian Ghimiși, Ștefan cel Mare, intră călare pe calul său, Alex Bogdan, în palat:„Haide, Murgule...”

Momente pline de amuzament în cadrul probei „Planul înclinat”. Vezi momentul complet în videoclipul de mai sus și râzi în hohote.

„Săriți de pe fix!” se poate urmări în fiecare joi de la 21:30, pe PRO TV, și cu o săptămână în avans pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni