• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Cabral, detalii din culisele emisiunii Săriți de pe fix!: I-am pus în situațiile respective și au luat-o singuri razna

Cabral, detalii din culisele emisiunii Săriți de pe fix!: I-am pus în situațiile respective și au luat-o singuri razna

Cabral, detalii din culisele emisiunii Săriți de pe fix!: I-am pus în situațiile respective și au luat-o singuri razna

Cel mai nebun show de divertisment va putea fi urmărit din 14 septembrie la PRO TV și VOYO. Este vorba despre Săriți de pe fix!, show ce va fi prezentat de Cabral. Îndrăgitul prezentator ne-a oferit câteva detalii din culisele formatului care a înregistrat un succes uriaș la nivel global. 

Săriți de pe fix! se lansează joi, 14 septembrie, de la ora 21:30. 9 comedianți din România vor intra într-o joacă plină de surprize, umor și provocări ce-i vor lăsa cu gura căscată pe cei de acasă. Totul cu un singur scop: distracția fără limită. În fiecare ediție, doi invitați speciali vor intra în acest carusel nebun de provocări pus la cale de Cabral, prezentatorul emisiunii.

Pe o scară de la 1 la 10 cât de sărit de pe fix ești?

„Nu, eu sunt un băiat cuminte și liniștit, din partea de sud a orașului. Sunt foarte influențabil și atunci când am fost pus în studio alături de acele bestii creative, am luat-o și eu razna. Dar atât, în rest eu sunt foarte liniștit”.

Cine, dintre colegii tăi de emisiune, ți se pare cel mai sărit de pe fix? 

„Toți sunt de internare. Serios, în funcție de ce le dai să facă, ei o iau razna pe rând. O să vezi în emisiune. În televiziune este foarte ușor să folosești cuvinte mari: «Ce tare!,  O să râdeți!, O să fie nebunie» și după aia, te uiți la produs și zici: mda, mă rog. Aici o să vezi că e Doamne ferește! (râde)”. 

Am văzut promo-ul emisiunii și mi s-a părut genial. Cum este pentru tine să prezinți această emisiune?

„Foarte ușor pentru că am în echipă niște oameni extrem de talentați, și în fața și în spatele camerelor, și atunci orice fel de prezentator răsuflă ușurat pentru că trebuie să susțină foarte puțin din emisiune. Eu doar am legat momentele între ele, doar le-am dat cumva curaj concurenților, i-am pus în situațiile respective și au luat-o singuri razna”.

Poți să ne dai câteva detalii din culise...

„Să știi că toată emisiunea, inclusiv ce înțelege lumea din culise, se vede pe sticlă. Adică am avut foarte puține momente în care am fost fost off camera, în rest totul s-a filmat, totul a fost pe față. Apropo, mi s-a părut foarte tare că am avut invitați care în alte emisiuni, în alte situații, sunt extrem de cartonați și la noi au luat-o razna efectiv, dar razna pe genul că a trebuit să dăm stop, să-i liniștim un pic, că nu mai puteau filma. Au fost nebuni...”.

Care e show-ul tău preferat de la PRO TV, în afară de cel pe care îl prezinți?

„Visuri la cheie”.

Un mesaj pentru telespectatorii PRO TV. De ce ar trebui să se uite la Săriți de pe fix?

„Ar trebui să stea cu familia, ar trebui să se iubească, ar trebui să se îngrijească de dezvoltarea lor personală, să facă ce e bine pentru ei. Dacă între timp, în aceste momente, își găsesc cumva nevoia de a se distra, se pot uita la Săriți de pe fix! și s-ar putea să râdă împreună cu noi”.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Urmărește prima ediție Săriți de pe fix! simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni