• Emisiuni
  • Săriți de pe fix
  • Alex Bogdan, emoționat după filmările de la Săriți de pe fix! Ce le-a transmis colegilor: „Îi iubesc”

Alex Bogdan, emoționat după filmările de la Săriți de pe fix! Ce le-a transmis colegilor: „Îi iubesc”

Alex Bogdan, emoționat după filmările de la Săriți de pe fix! Ce le-a transmis colegilor: „Îi iubesc”

Alex Bogdan poate să plângă la fel de spontan cum râde, dar nu trebuie să joace un rol pentru asta. Uneori devine chiar sentimental și te înmoaie și pe tine. Așa a fost și la filmările show-ului „Săriți de pe fix!”.

Alex Bogdan este entuziasmat de cum au decurs filmările de la Săriți de pe fix!, emisiunea prezentată de Cabral care va avea premiera la 14 septembrie (ora 21:30), la PRO TV și pe VOYO.

Actorul de 37 de ani ne-a mărturisit că se va uita negreșit la emisiune, la televizor, fiindcă filmările au fost de poveste. Iată ce mesaj are pentru publicul PRO TV:

Dragi telespectatori, dacă o să aveți curiozitatea să ne onorați cu prezența, o să fiți parte din starea noastră de bine. Niciodată nu a fost mai ușor să te bucuri de viață la televizor. Este o emisiune cu oameni buni, mișto, care nu se ceartă, care vor doar să vă facă, pentru câteva ore, să uitați de toate grijile din viața voastră. Aveți încredere în noi! Sunt absolut convins că nu vă vom dezamăgi!”, ne-a spus Alex Bogdan.



Actorul, care a jucat în Haita de acțiune, a mărturisit că are o legătură specială cu actrița Anca Dinicu, cu care va împărți același platou la Săriți de pe fix! din 14 septembrie 2023. Pentru el, Anca e cea mai sărită de pe fix! Dar ce crede despre ceilalalți comedianți pe care îi veți vedea în show?

Anca Dinicu este o forță comică, un om de o bunătate rară, de un bun simț total. O știu pe Ancuța din UNATC și tare mă bucur că în sfârșit, după atâția ani, am avut șansa să-i fiu coleg. 

Și vreau din tot sufletul să le transmit tuturor colegilor săriți de pe fix că îi iubesc, că le datorez inima mea pentru cât de mișto sunt în această emisiune. Vă jur, niciodată nu m-am simțit atât de bine într-un grup de oameni”, a concluzionat Alex Bogdan.

Săriți de pe fix! – Înclinați spre comedie

Urmărește prima ediție Săriți de pe fix! simultan pe PRO TV și VOYO! Ulterior, emisiunea va fi disponibilă cu 7 zile în avans, exclusiv pe VOYO.

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Săriți de pe fix

Articole pentru emisiune Săriți de pe fix

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni