• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • La 13 ani, Victoria Ghiță a ridicat dansul contemporan la un nivel fenomen pe scena talentelor: „Ai mari șanse să câștigi Românii au talent!”

La 13 ani, Victoria Ghiță a ridicat dansul contemporan la un nivel fenomen pe scena talentelor: „Ai mari șanse să câștigi Românii au talent!”

Victoria are 13 ani și este elevă la Colegiul Pedagogic din Craiova. Este pasionată de dans de la vârsta de 6-7 ani. Părinții au observat că dansa prin casă, așa că au dus-o la cursuri.

Gallery

Mama Victoriei este profesor de limba română, iar tata este jandarm. Mai are un frate în vârstă de 9 ani.

Victoria a dansat la diverse concursuri în România și în Bulgaria, unde a obținut multe premii.

Cea mai mare importantă realizare a ei a fost obținerea unei burse la Napoli, o bursă de studii de balet, dans contemporan și jazz.

Se descrie drept o persoană introvertită, așa că, spune ea, dansul este singura modalitate prin care își poate exprima emoțiile.

Victoria nu a mai participat la Românii au talent.  A fost înscrisă de mamă, dar la inițiativa ei. Părinții o susțin foarte mult.

Andi Moisescu: „Mi se pare admirabil ca la 13 ani să treacă muzica prin tine și să simți cu atâta gingășie tot ceea ce trece prin tine și să transmiți mai departe. Am văzut un moment foarte emoționant! Bravo!”;

Andra: „Să nu îți pierzi niciodată iubirea pentru dans!”

Mihai Bobonete: „Din punctul meu de vedere ai mari șanse să câștigi Românii au talent. Să îți spun și de ce... O iau matematic aici, nu merg pe sentiment. Ești din Craiova, dansezi foarte bine. Am mai avut pe cineva din Craiova care a venit și a dansat și a câștigat Românii au talent, pe Darius. Aștept cu nerăbdare să te văd data viitoare pe scenă”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția 12 este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni