• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 1 martie. Artiom Topal a cucerit publicul cu vocea sa unică: „Absolut superb! Acest moment a fost un cadou”

Românii au talent, 1 martie. Artiom Topal a cucerit publicul cu vocea sa unică: „Absolut superb! Acest moment a fost un cadou”

Artiom Topal, un artist talentat din Giurgiulești, Republica Moldova, a trăit momente semnificative în călătoria sa muzicală. Unul dintre aceste momente a fost atunci când a scris un album pentru grupul Rift Sequence, în care nu doar cântă, ci și compune muzică.

Gallery

​La un moment dat, Artiom și-a pierdut încrederea în sine și a considerat să renunțe la muzică. Totuși, o ofertă specială i-a redeschis orizonturile: să scrie un album care să îi permită să se exprime liber, să compună în genul dorit.

El cântă nu doar la chitară, ci și la tobe, bas, pian și armonică, putând să le folosească simultan într-o singură melodie. În ultimul an a studiat și practicat hipnoterapia, urmând cursuri la Academia Americană de Hipnoză. În timpul său liber scrie o carte intitulată „Libertate de fum”. În prezent, trăiește visul său de a ajuta oamenii, vindecându-i de durerile lor mentale, frici, complexe, depresie și diverse dependențe precum fumatul și alcoolismul.

„Sunt convins că vei avea concerte și eu voi spune că te-am cunoscut la Românii au talent”, a spus Dragoș Bucur.

„În seara asta ai făcut o alegere minunată, dar în afară de asta ai cântat foarte frumos. Știu versiunea originală, dar tu ai pus o emoție aparte în cântecul ăsta”, a spus Andi Moisescu.

„Am luat acest moment ca pe un cadou!”, a declarat Andra.

 Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 5-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni