• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 23 februarie. Ați văzut ceva mai adorabil? Copilașii din Ansamblul „Mugurași de la Chindie” i-au cucerit pe jurați cu naturalețea și gingășia lor

Românii au talent, 23 februarie. Ați văzut ceva mai adorabil? Copilașii din Ansamblul „Mugurași de la Chindie” i-au cucerit pe jurați cu naturalețea și gingășia lor

Ansamblul Mugurași de la Chindie s-a format în urmă cu 5 ani, mai exact în toamna anului 2018.

Gallery

Totul a pornit de la dorința de a aduce și în mediul urban ceea ce în mediul rural este păstrat cu atâta sfințenie și anume dragostea pentru tradiții, port popular, obiceiuri și nu în ultimul rând dansul nostru strămoșesc, dansul popular.

Începuturile au fost grele, mai ales din cauza pandemiei, dar nu asta i-a dat coordonatorului bătaie de cap, ci mentalitatea părinților de la oraș, care nu au îmbrățișat atât de ușor această oportunitate.

Cel mai mic membru din ansamblu este Maya, în vârstă de 2 ani și 9 luni. Aceasta îl însoțea pe fratele ei la repetiții, până când coordonatorul a avut ideea să o introducă și pe ea în ansamblu. Maya a primit titulatura de „dansatoarea cu pampers”.

Ansamblul a primit nota 10 din partea publicului și 4 de DA de la jurați.

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 4-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni