• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Melania Ghiburdel, inteligență uimitoare, la doar 6 ani! Copila reușește să recite poezii și să rezolve cele mai dificile calcule, în același timp

Românii au talent, 16 februarie. Melania Ghiburdel, inteligență uimitoare, la doar 6 ani! Copila reușește să recite poezii și să rezolve cele mai dificile calcule, în același timp

La doar 6 ani, Melania Ghiburdel demonstrează că matematica poate să fie un adevărat talent! Aceasta, la o vârstă atât de fragedă, i-a impresionat pe jurați cu cele mai complicate ecuații, rezolvate în timp ce recita o poezie.

Gallery

​Melania are 6 ani, este din București și este foarte talentată la matematică. Mama a observat abilitățile fiicei sale, acum aproximativ un an și jumătate. De îndată ce a sesizat acest lucru, a decis să o înscrie la un club de matematică unde putea să-și dezvolte aceste aptitudini. La Românii au talent, Melania a demonstrat că matematica și poezia merg mână în mână, atunci când ai har de la Dumnezeu.

Melania a primit 4 de DA.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Melania Ghiburdel de la Românii au talent

Mama Melaniei lucrează ca analist bancar, iar asta explică de unde a moștenit copila talentul âla matematică. Până acum, fetița de 6 ani nu a avut ocazia să-și pună în valoare talentul, deoarece concursurile de calcul mental sunt destul de rare. Astfel, participarea la Romanii au talent este prima ei șansă de a-și demonstra talentul.

În afară de pasiunea pentru matematică, Melania este și o actriță talentată. A avut ocazia să urce pe scena Operei Comice într-un spectacol pentru copii. Deși a simțit o ușoară emoție înainte de aceasta, experiența în sine a fost minunată.

Ediția completă a spectacolului poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni