• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Johannes Stotter aduce în fața juraților un moment nemaivăzut în 14 sezoane! Realismul magic i-a impresionat pe jurați: „E un număr fenomen!”

Românii au talent, 16 februarie. Johannes Stotter aduce în fața juraților un moment nemaivăzut în 14 sezoane! Realismul magic i-a impresionat pe jurați: „E un număr fenomen!”

Johannes Stotter a venit la Românii au talent cu un moment revoluționar, unic în 14 sezoane! Artistul a reușit să îi uimească pe jurați, cu talentul său în domeniul picturii corporale.

Gallery

​Johannes Stotter a dovedit că nu ai nevoie decât de talent pentru a crea un moment cu adevărat impresionant! Cunoscut pentru munca sa revoluționară în domeniul picturii corpului și al artei corporale, artistul a creat un peisaj maritim, demn de filmele de la Hollywood, chiar pe scena Românii au talent.

„Ce ai adus pe scena noastră e super inovator. Mi se pare incredibil!”, a spus Andra.

„Nu cred că e o surpriză pentru nimeni! După un astfel de moment, nu putem decât să ne dorim unde ai putea să mergi cu imaginația, că e clar că e fără limite. Mergi în etapa următoare cu 4 de DA”, a spus Andi Moisescu.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Johannes Stotter de la Românii au talent

Johannes Stötter este recunoscut pentru contribuția sa inovatoare în domeniul picturii corporale și al artei corpului. Lucrarea sa din 2013, care prezintă o broască tropicală realizată folosind 5 modele, a devenit virală, propulsându-l pe Johannes într-o altă sferă artistică. Fiind un fenomen de renume mondial, Johannes a fost distins cu numeroase premii și a fost apreciat de presa de specialitate.

El locuiește într-un mic oraș din Alpi și are o legătură profundă cu natura, de unde își trage inspirația. Fascinat de diversitatea culturală, Johannes transpune această fascinație în arta sa. El preferă să-și exprime arta pe modele vii în loc de pe o pânză statică, aceasta îmbunătățind conexiunea dintre artist, persoană și opera de artă în sine.

Pe lângă creațiile sale, Johannes organizează și ateliere de pictură corporală și își expune lucrările în întreaga lume.

Ediția completă a spectacolului poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni