• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Duo Aventures, moment senzațional în sezonul #14fenomen! Ievgeniia și Alisa au reușit să ridice publicul în picioare: „Este impresionant!”

Românii au talent, 16 februarie. Duo Aventures, moment senzațional în sezonul #14fenomen! Ievgeniia și Alisa au reușit să ridice publicul în picioare: „Este impresionant!”

Ievgeniia și Alisa sunt duo-ul mamă-fiică ce au reușit să ridice în picioare o sală întreagă, cu momentul lor spectaculos. Iată cum s-au descurcat pe scena Românii au talent!

Gallery

​Ievgeniia și Alisa Fetkulova, cunoscute drept Duo Aventures, au dovedit că nu ai nevoie decât de talent și multă muncă pentru a face un show excepțional. Originare din Ucraina, cele două au gândit timp de un an la un număr absolut fenomenal, care să impresioneze jurații de la Românii au talent.

„Ați creat un moment remarcabil, care să îmi rămână în suflet multă vreme! Erai tot timpul cu ochii la ea, la fiica ta. Sunteți foarte bine pregătite, foarte emoționant momentul mamă-fiică. Vă mulțumesc!”, a spus Andra, vizibil emoționată.

„Ievgeniia, trebuie să îți spun că mi se pare că ești o mamă extrem de curajoasă! Alisa, tu ești unul dintre cazurile care reușesc să își depășească maestrul. Cred că într-un an de zile vei fi mai bună decât mama ta!”, a spus Bobonete.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine sunt Ievgeniia și Alisa Fetkulova de la Românii au talent

Ievgeniia este o absolventă a Colegiului de Arte Circului și Varietății din Kiev, în timp ce Alisa și-a petrecut copilăria urmărindu-și mama și tatăl, precum și alți colegi din lumea circului, în timp ce urma cursuri de balet și alte activități artistice.

Această familie cu rădăcini în lumea circului a trăit numeroase momente magice împreună, călătorind și lucrând în diverse țări precum Australia, SUA, Japonia și Anglia. Pentru Alisa, circurile și teatrele au fost ca o a doua casă, iar un moment special pentru ele a fost ziua în care s-a născut fratele Alisei, care are acum doi ani.

Pentru Ievgeniia, participarea la Romanii au talent a fost o oportunitate de a merge mai departe și de a-și onora memoria soțului ei, care a murit în urmă cu un an. Astfel, cu hotărâre și determinare, Ievgeniia și Alisa și-au unit forțele pentru a concura împreună la Românii au talent.

Ediția completă a spectacolului poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni