• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. VAN a dovedit că are imaginație! Momentul lui de freestyle i-a bucurat pe jurați: „Bravo! Rapiditate, inteligență...”

Românii au talent, 16 februarie. VAN a dovedit că are imaginație! Momentul lui de freestyle i-a bucurat pe jurați: „Bravo! Rapiditate, inteligență...”

Răzvan, cunoscut sub pseudonimul „VAN”, este un tânăr ambițios și talentat, care iubește muzica. Acesta a venit pe scena Românii au talent cu un moment de freestyle, care i-a impresionat pe jurați.

Gallery

​Răzvan este un tânăr extrem de muncitor, care provine din satul Pătulele, județul Mehedinți. Acolo, el a reușit să își descopere pasiunea pentru muzica rap, dintr-o joacă. Anii au trecut, iar el a învățat să își scrie propriile versuri, iar astăzi a venit la Românii au talent pentru a-și arăta talentul la improvizație.

„Răzvan, Pătulele sunt pe hartă! Bravo ție, rapiditate, inteligență, flow-ul a fost flow...”, a spus Bobonete.

„Ești foarte bine! Ești foarte talentat! Ai nevoie de foarte mult exercițiu și ești foarte tare!”, a spus Andra.

Jurații au fost impresionați de talentul lui VAN, iar la final tânărul de 21 de ani a primit patru de „DA”.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este VAN, rapperul de la Românii au talent

Răzvan este un tânăr dintr-un sat numit Pătulele, cu o istorie bogată legată de pătule, acele compartimente mari folosite pentru porumbei. În ciuda peisajului liniștit, el ne dezvăluie că viața în Pătulele poate fi destul de plictisitoare, iar riscul de a cădea în capcana jocurilor de noroc este ridicat.

"Dacă nu ai bani, o să te plictisești în Pătulele.", spunea tânărul.

Acum un an, Răzvan a împărtășit unui prieten un clip vechi în care cânta "Străzile" de la BUG Mafia. Acest prieten i-a spus că are un talent aparte, motiv pentru care Răzvan s-a hotărât să-și încerce norocul în muzică.

El se consideră la un nivel avansat și susține că există mulți profesioniști în industrie care nu se ridică la calitatea sa. Pentru a-și îmbogăți vocabularul, Răzvan a început chiar să studieze DEX-ul.

În prezent, lucrează drept confecționer de cablaje auto la fabrica Audi, unde se ocupă de montarea și asamblarea acestora. Chiar dacă nu este încântat de meseria sa, este conștient că este necesară pentru a-și întreține familia.

Ediția integrală poate fi urmărită pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!