• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent, 16 februarie. Enishi, moment unic pe scenă! Cum au reacționat jurații la transformările lui miraculoase

Românii au talent, 16 februarie. Enishi, moment unic pe scenă! Cum au reacționat jurații la transformările lui miraculoase

Enishi este artistul din Japonia care i-a uimit pe jurați cu momentul său unic. Acesta a impersonat mai multe personaje, printre care și echipa Românii au talent!

Gallery

​Tataiuki, cunoscut de publicul larg sub pseudonimul „Enishi” a reușit să îi impresioneze pe jurați, cu show-ul lui unic în lume. Acesta și-a descoperit pasiunea în urmă cu cinci ani, iar de atunci merge în toată lumea pentru a-i bucura pe spectator:

„Mi s-a părut atât de funny și de distractiv momentul ăsta. Eu sunt bucuroasă și onorată să fiu aici, să întâlnesc oameni ca tine, care vin atât de departe ca să ne calce pragul aici, la Românii au talent. Mulțumesc!”, a spus Andra.

VEZI MOMENTUL COMPLET ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS

Cine este Enishi, artistul japonez de la Românii au talent

Takaiuki, deja cunoscut drept Enishi, este un om autodidact, care de-a lungul timpului a învățat singur tot felul de lucruri interesante. Până la vârsta de 19 ani, visase să devină faimos ca și comediant, însă din păcate, planurile sale nu s-au materializat. El povestește că viața sa până la acea vârstă nu a fost deloc ușoară.

Fiind nevoit să-și schimbe direcția în carieră, el a început să mediteze asupra ideii unui spectacol unic, pe care nimeni altcineva să nu-l fi făcut în trecut. A durat 5 ani să dezvolte acest spectacol cu măști, cu care acum călătorește în întreaga lume.

Soția sa este cea care îl sprijină și îl însoțește în toate acțiunile sale. Mai mult decât atât, ea este cea care îi creează costumele, perucile și măștile.

Dacă ar câștiga premiul cel mare la Românii au talent, Enishi ar dori să folosească o parte din bani pentru a construi o școală pentru copiii dintr-o țară săracă, iar cealaltă parte ar merge către părinții săi.

Ediția completă poate fi vizionată pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni