• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Alex Mocanu, număr senzațional de stand-up comedy: a cântat, a oferit sfaturi de parenting și a stârnit hohote de râs pe scena de la Românii au talent: „E unul dintre cei mai buni comedianți!”

Alex Mocanu, număr senzațional de stand-up comedy: a cântat, a oferit sfaturi de parenting și a stârnit hohote de râs pe scena de la Românii au talent: „E unul dintre cei mai buni comedianți!”

În 2007, Alex s-a angajat la primul club de comedie din România, Cafe Deko, fiindcă voia foarte mult să vadă show-uri de stand-up comedy și la momentul respectiv nu prea își permitea să cumpere și bilet.

Gallery

În 2014 a început să facă stand-up la Club 99, unde și lucra din 2009. Au urmat câțiva ani în care a urcat mult pe scenă și a deschis show-uri pentru cei mai mari comedianți din România, cărora le mulțumește ori de câte ori are ocazia.

A fost pentru mult timp a „4-a roată de la tricicletă”, pe lângă Teo, Vio și Costel, și este foarte recunoscător pentru această experiență.

El a publicat 3 speciale de stand-up, produse independent, care au adunat împreună peste 1 milion de vizualizări pe YouTube.

Între 2020 și 2021 a ținut podcastul „LIVE cu Alex Mocanu”, unde a avut onoarea să aibă ca invitați de la mari comedianți ai momentului până la legende precum Doru Octavian Dumitru, dar și nume cunoscute din alte zone ale entertainment-ului.

Pe scena de la Românii au talent a stârnit hohote de râs cu momentul său de stand-up comedy.

Andra: „Mi-a plăcut foarte mult momentul tău! Să știi că sunt foarte mulți părinți care s-au regăsit în orice ai spus!”;

Dragoș Bucur: „Una peste alta am râs sincer! Ai avut un număr foarte deștept. Te apreciez”;

Andi Moisescu: „Eu l-am remarcat pe Alex de foarte mult timp. După părere mea este unul dintre cei mai buni comedianți!”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni