• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Ansamblul „Izvorașul”, fenomen de folclor autentic pe scena talentelor: „E prima oară când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au talent”

Ansamblul „Izvorașul”, fenomen de folclor autentic pe scena talentelor: „E prima oară când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au talent”

Grupul se numește „Izvorașul” deoarece însuși izvorul reprezintă punctul de plecare al energiei și al ritmului dansului popular.

Gallery

​Sunt un ansamblu cu istorie și cu multe realizări de-a lungul timpului. În 2008 au participat la o competiție mondială numită „Jocurile Delfice”, unde au fost în competiție cu alte 20 de tări și au reușit să câștige medalia de aur.

Au colaborat cu mulți artiști de renume din România, însă de departe, cea mai importantă colaborare a fost cu Nicolae Botgros și Orchestra „Lăutarii”.

Ansamblul de dans popular „Izvorașul” a încins o horă de zile mari pe scena talentelor, ia jurații au rămas uimiți.

Mihai Bobonete: „Cirque du Soleil pe muzica populară! (...) În trei ani de când sunt la Românii au talent, voi sunteți cel mai bun ansamblu folcloric pe care l-am văzut!”;

Andra: „Eu personal nu am văzut asemenea energie și asemenea dans bine executat. Unul nu a călcat greșit. Ați fost impecabili!”;

Andi Moisescu: „Bănuiesc că mâncați jar dimineață, prânz și seară!”

Dragoș Bucur: „E prima oară de când sunt eu aici când cred că un ansamblu de tipul acesta poate să câștige Românii au talent”;

Vezi momentul și jurizarea în materialul VIDEO de mai sus. 

Emisiunea integrală poate fi vizionată și pe VOYO. Ediția a 2-a este disponibilă în avans cu 7 zile pe VOYO.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni