• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Jurații de la Românii au talent, pregătiți pentru noul sezon FENOMEN: „Veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”

Jurații de la Românii au talent, pregătiți pentru noul sezon FENOMEN: „Veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”

Jurații de la Românii au talent, pregătiți pentru noul sezon FENOMEN: „Veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă”

Ne mai despart doar câteva zile până la premiera sezonului 14 Românii au talent! Din 9 februarie, cel mai iubit show de divertisment din România se întoarce la PRO TV și pe VOYO.

Jurații Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete, alături de prezentatorii Pavel Bartoș și Smiley, așteaptă cu nerăbdare să împărtășească cu telespectatorii momentele oamenilor obișnuiți care se vor transforma în eroi ai întregii țări! Urmează un sezon #FENOMEN Românii au talent!

„E o bucurie și în același timp o mare satisfacție să vezi că după ce ai investit 13 sezoane și le-ai dat curaj oamenilor să-și înfrângă limitele, să-și înfrângă fricile, să treacă dincolo de ceea ce ei cred ar putea să fie un moment penibil și să vină să încerce. Este extrem de satisfăcător să vezi că i-ai stârnit și că ei acum se dau peste cap și că reușesc să te surprindă. Acum am ajuns în faza în care sunt ferm convins că am reușit să stârnim atât de tare industria divertismentului la nivel mondial încât să le dea oamenilor sentimentul real că sunt liberi să facă absolut orice cred ei că poate fi făcut în materie de divertisment. Și eu cred că de aici încolo o să fim din ce în ce mai surprinși”, a declarat Andi Moisescu pentru PRO TV.

Și Mihai Bobonete a vorbit despre noul sezon care va avea premieră în 9 februarie, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO.

Cred că experiența de la televizor, din fața ecranului, este total diferită față de asta live, de aici, de la masa juraților. Pentru că voi veți vedea rezultatul muncii întregii echipe. Eu văd rezultatul muncii unui om care vine pe scenă și face aia. Voi vedeți totul. Vedeți montaj, vedeți sunet, vedeți lumini, vedeți costume, vedeți ce înseamnă echipa Românii au talent. Și de data asta chiar veți vedea ceva care este dus la o cotă foarte înaltă. De asta mi-e teamă de sezonul 15. Și cu toate astea îmi doresc să văd și mai și. Dar până atunci, sezonul 14 mi se pare cel mai bun sezon de Românii au talent”, a conchis juratul.

Sezonul fenomen este din ce în ce mai aproape. Din 9 februarie, de la 20:30, doar la PRO TV și pe VOYO

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni