10 momente virale de la Românii au talent! Din 9 februarie, sezonul #14FENOMEN este la PRO TV și VOYO

10 momente virale de la Românii au talent! Din 9 februarie, sezonul #14FENOMEN este la PRO TV și VOYO

Sezonul FENOMEN este din ce în ce mai aproape! Din 9 februarie, Românii au talent se întoarce la PRO TV și pe VOYO cu noi concurenți pregătiți să cucerească juriul, dar și publicul de acasă.

Butoanele aurii sunt și ele la locul lor și așteaptă să fie apăsate pentru cei care vor ridica sala în picioare cu talentul lor. Avem jurați fără egal, prezentatori spontani și cei mai carismatici concurenți.

Gallery

Până vom face cunoștință cu cei mai talentați concurenți ai sezonului 14, facem o retrospectivă cu unele dintre cele mai virale momente din cadrul celui mai iubit show de divertisment din România.

Veronica Khistova, balerina care a interpretat un număr unic de acrobație pe o scară

Veronica Khistova avea 14 ani când a pășit pe scena de la Românii au talent, în sezonul 10. Eleva din Ucraina a prezentat un număr de acrobație extrem de dificil. Jurații au fost impresionați de abilitățile adolescentei și au trimis-o în etapa următoare. Prestația fetei a intrat în topul celor mai vizionate momente de la Românii au talent și are peste 24 de milioane de vizualizări pe Youtube.

Theodor Marcu, micul geniu în calcule

Theodor Marcu avea doar 6 ani când a ajuns în finala sezonului 10 Românii au talent, iar momentul său din audiții are peste 11 milioane de vizualizări. Puștiul a primit Golden Buzz de la Andi Moisescu.

„Am venit la Românii au talent pentru a arăta copiilor din România că nu trebuie să le fie frică de cifre, că matematica este frumoasă”, spunea micul geniu.

Stevie Starr, înghițitorul de lucruri

Stevie Starr a uluit atât jurații cât și publicul în sezonul 9 Românii au talent. Artistul scoţian, care se prezintă drept „regurgitator profesionist“, poate înghiți aproape orice. Momentul său din audiții are peste 4,3 milioane de vizualizări.

Rareș Florescu, puștiul care a cântat dumnezeiește la chitară

Rareș Florescu avea 13 ani când a pășit pe scena de la Românii au talent sezonul 8 și i-a lăsat mască pe jurații. Băiatul a cântat dumnezeiește la vioară, reușind să o ridice în picioare pe Andra. „Nu am auzit în viața mea așa ceva. Nu am văzut pe nimeni care să simtă atât de bine. Cine ți-a pus vioara prima oară în mână?”, a întrebat atunci uimit Andi Moisescu. Vezi AICI momentul său

Ana-Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur

Ana-Maria Pantaze este croitoreasa cu voce de aur care i-a cucerit pe cei patru jurați din sezonul 9 al emisiunii Românii au talent. Ana-Maria Pantaze a ajuns direct în semifinalele celebrei competiții după ce a primit Golden Buzz. Tânăra a impresionat pe toată lumea cu povestea ei de viață, dar și cu timbrul ei unic. Telespectatorii au votat-o masiv în marea finală și au desemnat-o câștigătoare. Momentul ei din audiții are peste 6,3 milioane de vizualizări.

Radu Palaniță, mecanicul care a ajuns la inimile a milioane de români

O altă voce de aur care a ajuns la inimile a milioane de români este cea a lui Radu Palaniță. Mecanicul a primit Golden Buzz după ce a interpretat melodia „I (who) have nothing”, iar voturile celor de acasă l-au dus până în marea finală. Momentul său din audiții are peste 5,7 milioane de vizualizări.

După mai multe interpretări de excepție pe scena talentelor, mecanicul a câștigat sezonul 10 din anul 2020 și marele premiu în valoare 120.000 de euro.

Simion Ștefan, mentalistul care a reușit să „ghicească” gândurile membrilor juriului

Simion Ștefan a participat în sezonul 10 la Românii au talent cu un număr spectaculos de magie. Mentalistul s-a întors pe scena talentelor un an mai târziu, în sezonul 11, când a reușit să ajungă până în semifinală. Unul dintre momentele sale are peste 3,3 milioane de vizualizări pe Youtube. Cel mai spectaculos moment al numărului său a fost când mentalistul a reuşit să ghicească în timp real numele la care se gândea Pavel Bartoş: cel al mamei sale. A urmat apoi un truc cu cărţi de joc cu ajutorul căruia concurentul şi-a cucerit iremediabil audienţa.

Ion Dascăl, tânărul din Chișinău care a oferit un număr amuzant de circ

Ion Dascăl a încântat jurații cu un puppet show inedit și s-a transformat pe scenă făcând să pară că două persoane prezintă numărul extrem de amuzant. Concurentul i-a cucerit pe toti cei din sală cu voia bună adusă pe scenă. „Stai bine la condiția fizică, dar să știi că te ajuta și fața!”, i-a spus Andi în audițiile sezonului 7. Momentul său are peste 7 milioane de vizualizări pe Youtube.

Marius Mihăilă, rapperul care a lăsat publicul în lacrimi

Marius Mihăilă a oferit un moment emoționant în audițiile sezonului 7. Tânărul rapper și-a cântat durerea și a ajuns până în semifinală.

Marius a descoperit muzica atunci când era copil, ca remediu la problemele pe care le avea. „Prin participarea la Românii au talent vreau să dovedesc lumii că există speranță dincolo de suferință, că există curaj dincolo de frică”, a spus atunci concurentul. Prestația sa din audiții a înregistrat peste 3,1 milioane de vizualizări.

Rareș Prisacariu, „copilul-minune” care a câștigat Românii au talent 2023

Rareș a uluit audiența încă din audiții, când Smiley și Pavel Bartoș au apăsat butonul de Golden Buzz. Monologul său din audiții a strâns peste 1,5 milioane de vizualizări.

Rareș avea 7 ani când a ridicat marele trofeu al sezonului 13 și cecul în valoare de 120.000 de euro. Puștiul cu o capacitate excepțională de memorare a oferit adevărate lecții de patriotism pe scena talentelor.

Din 9 februarie, cel mai iubit show de divertisment din țară, revine la PRO TV și pe VOYO, de la ora 20:30.

 

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni