• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au Talent 2023: Elena Țurcan, o voce care a impresionat-o pe Andra: „Asta înseamnă să te naști cu har”

Românii au Talent 2023: Elena Țurcan, o voce care a impresionat-o pe Andra: „Asta înseamnă să te naști cu har”

Elena este o fetiță de 11 ani care s-a născut și locuiește în Germania, iar ambii săi părinți sunt români. Acesteia îi place foarte mult să cânte și potrivit mamei sale, micuța zumzăia melodii înainte să vorbească.

Fetița cu voce de aur și-a descoperit talentul dintr-o întâmplare, atunci când la un concurs regional de canto profesoara ei de pian i-a propus să încerce să cânte “O mio babino caro”. Deși a refuzat inițial, după mai multe insistențe ale îndrumătoarei sale, copila a participat la concurs și l-a și câștigat.

Ulterior, Elena a cântat la o gala de caritate numită  “O inima pentru copii”, foarte importantă în Germania, a fost invitată să cânte la un concert de muzică clasică împreună cu trupa Opera, care are concerte de muzică clasică în toată Europa de Vest.

Elena crede că moștenește talentul  de la un strămoș mai îndepărtat, dar  în orice caz nu de la părinții ei. Tatăl său spune despre el că el sună ca un măgar și mama sună ca o tigaie. Deci, rămâne doar strămoșul îndepărtat.

Cel mai fericit moment din viața ei a fost atunci când a fost împreună cu toată familia, în România, la țară, la bunici, iar bunicul ei a luat-o pe umerii lui ca să culegă merele din livadă.

A venit la Românii au Talent pentru că s-a gândit că bunicii ei, care urmăresc cu mult interes emisiunea, s-ar bucura foarte mult. Ba mai mult, bunicul întotdeauna și-a dorit să o vadă pe scena de la Românii au Talent, iar sezonul 13 i-a oferit această ocazie.

Interpretarea Elenei Țurcan a fost una încântătoare, iar jurații au rămas profund impresionați:

„Mi se pare incredibil, dacă aș fi închis ochii și nu aș fi văzut că e un copil în fața noastră, nu m-aș fi gândit niciodată că tu poți cânta așa la vârsta ta. Mi se pare că cine a cântat a fost un om cu foarte multă experiență de scenă, care știe să cânte cu pasiune, nicidecum un copi. De unde să dobândească un copil toate atuurile astea? Este de sus, de la Doamne-Doamne, asta înseamnă să te naști cu acest har. Așa că drumul tău e scris deja, noi ne-am bucurat că ne-ai cântat și nouă. Sunt sigură că o să cânți pe cele mai mari scene ale lumii. Asta îți doresc”, a spus Andra profund impresionată.

VEZI MOMENTUL ȘI JURIZAREA ÎN VIDEOCLIPUL DE MAI SUS


Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni