• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Sean Sellek, moment spectaculos de flying pole: „E la superlativ tot ce am văzut!” 

Românii au talent 2022: Sean Sellek, moment spectaculos de flying pole: „E la superlativ tot ce am văzut!” 

Și-a descoperit talentul participând la un curs de pole dance. S-a îndrăgostit imediat. Apoi i-a venit idea de a încerca flying pole. 

Oamenii nu sunt obișnuiți să vadă un bărbat făcând asta. Își dorește să le arate ceva nou. Nu exista profesori de flying pole. Sunt foarte puține persone care fac asta. Îi admiră foarte mult pe cei de la Cirque du Soleil. 

Mama și familia lui îl susțin enorm, chiar dacă la început și-ar fi dorit pentru el să se concentreze mai mult pe cariera în IT. Dar și-au schimbat părerea după ce i-au văzut show-urile din New York. În fiecare săptămână are două show-uri. Nu sunt mari, dar e suficient cât să aducă zâmbetul pe chipul oamenilor. Îi place să împărtășească această pasiune. 

Daca are șansa să arate României ce înseamnă flying pole și dacă românii simt puțină bucurie văzând ce face el, asta e tot ce își dorește și e mulțumit. Cel mai mare vis este să călătorească în jurul lumii făcând ceea ce iubește. 

Cel mai important moment a fost când a decis să se mute în New York, să se dedice pasiunii sale. Cele mai fericite momente sunt întotdeauna pe scenă. Pandemia a fost destul de înfricoșătoare, tocmai se mutase în New York și imediat toată industria a înghețat. 

E foarte încântat că va fi pe scenă. Își iubește și cariera în IT și i se pare că ambele pasiuni se împletesc într-un echilibru perfect.

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

 

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni