• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Românii au talent 2022: Maria Clara Postelnicu, o apariție diafană care i-a surprins pe jurați cu vocea sa

Românii au talent 2022: Maria Clara Postelnicu, o apariție diafană care i-a surprins pe jurați cu vocea sa

Maria iubește să fie pe scenă. Talentul i-a fost descoperit la vârsta de 5 ani de către soprana Anca Pârlog. A urmat timp de un an și jumătate cursurile de canto în cadrul școlii acesteia, iar în luna iunie 2020 a început pregătirea la Ella Musica, cu vocal coach Florentina Cătălina Ciuna, alias Caitlyn.

În februarie 2021, a primit marele trofeu al Festivalului Internațional de Canto Cezar Ouatu”, chiar de la marele artist, iar el și Caitlyn au sfătuit-o să se înscrie la Românii au talent. 

A participat la mai multe festivaluri de muzică, evenimente, cât și proiecte muzicale care au ajutat-o să își dezvolte talentul. 

Tatăl este stomatolog, iar mama este director la școală. Stă bine cu dantura pentru că tatăl se ocupă de ea. I-au căzut până acum 8 dinți, iar Zâna Măseluță i-a luat pe toți.

Își dorește să devină cântăreața ca toată lumea să o iubească, să fie în centrul atenției, oamenii să se bucure atunci când ea cântă. I-ar plăcea să fie și actriță pentru că scena o atrage. 

Andra: „Eu cred că momentul tău va fi atât de viral că o să ajungă la Demi Lovato, cea care cântă acest cântec. Ai patru de DA!”

Mihai Bobonete: „E incredibil câtă forță degaji! Ne-ai surprins total! A rămas toată lumea mută! De unde atâta forță?”

Urmărește emisiunea integrală pe VOYO

Gallery

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni