Romanii au talent, sezonul 5 - Semifinala 4 M-am nascut in data de 30 ianuarie 1984 in Sighisoara. Dupa mult timp am lucrat vreo 3 ani pe litoral. Am gasit cu greu un restaurant unde am lucrat ca pizzer, dar dupa trei luni a trebuit sa plec. Am plecat in Italia si am stat pe unde am putut si am mucit ce am gasit ( de la spalat de vase, menajer in case la oameni, spalator de geamuri si de masini, salahor constructii de la a la z, impartit flaiere, etc.) asta pana cand in 2007 l-am cunoscut pe domn caruia i-a placut cum muncesc si a decis sa imi faca contract de munca. In sfarsit, ambitia si constanta pe care am avut-o a dat rezultate. Acel domn mi-a devenit maestru si m-a ajutat sa fac scoala de pizza si sa intru in campionatele mondiale. Am inchiriat un apartament si am continuat sa muncesc. A fost o perioada in 2008 in care am renuntat sa fac pizza si mi-am deschis o firma de finisaje si zugraveli pe care am inchis-o la un an si jumatate pentru ca nu a fost profitabila. Am urmat cursurile de specializare, in 2008 am obtinut calificarea de primul nivel cu merit ca si pizzer si am devenit un maestru in domeniu. De atunci contunui sa muncesc, sa fac cursuri. Voi continua la fel si de acum incolo sa imi fac un viitor asa cu vreau eu, casa, familie, pasiuni, etc. La "Romani au talent" am decis sa vin si sa arat lumii meseria frumoasa pe care o practic si ca oricine, chiar fara studii si aparent fara scop, poate sa faca ceva frumos si profitabil. Am de gand sa ma intorc in tara si sa arat ca pizza are multe de spus.