• Emisiuni
  • Românii Au Talent!
  • Încep filmările celui mai iubit show de divertisment: Românii au talent! Lasă-te surprins de sezonul #15depoveste!

Încep filmările celui mai iubit show de divertisment: Românii au talent! Lasă-te surprins de sezonul #15depoveste!

Încep filmările celui mai iubit show de divertisment: Românii au talent! Lasă-te surprins de sezonul #15depoveste!

Timp de 14 sezoane, emisiunea Românii au talent a schimbat viețile a mii de oameni talentați, oferindu-le șansa de a apărea în fața întregii țări pentru a-și demonstra aptitudinile. Cea mai mare scenă din România este pregătită acum să primească noi concurenți ce vor da totul pentru a obține marele premiu și titlul de cel mai talentat român. Filmările sezonului #15depoveste încep vineri, 11 octombrie.

Dornici să fie martorii unor momente de neuitat în noul sezon, Andi Moisescu, Andra, Dragoș Bucur și Mihai Bobonete revin la masa juriului și sunt determinați să descopere cele mai neașteptate talente. În acest an, așteptările lor sunt la cel mai înalt nivel, iar concurenții trebuie să vină pregătiți să cucerească scena, publicul și să îi impresioneze pe cei patru, în speranța de a obține „DA-urile” care îi califică în etapa următoare.

Prezentatorii Smiley și Pavel Bartoș sunt și ei pregătiți și entuziasmați: „Am ajuns la sezonul 15! Nu-mi vine să cred! Chiar că va fi de poveste! Ca de obicei, Românii au talent mă va surprinde. E un show uimitor, n-ai ce-i face, așa s-a născut el! Mă bucur că este așa. Abia aștept să fiu, din nou, cu Smiley, să fim surprinși de poporul talentat în sezonul 15”, a declarat Pavel Bartoș.

„Eu pot spune clar, răspicat, asumat, verificat în mulți ani, după nenumărate „Bă, ești nebun?!” și 15 sezoane: românii au talent non-stop, inepuizabil, mereu suprinzător. Dacă cineva mai are vreun dubiu că talentele României sunt cu fiecare an altele, mai fresh, mai variante, mai spectaculoase, îl invit să fie alături de noi în noul sezon „Românii au talent”. Vă spun doar că va fi de poveste și mai ales de povestit. Ne întâlnim în jurul butonului auriu pe care îl apăs împreună cu Pavel și în numele telespectatorilor!”, a afirmat Smiley.

Noul sezon Românii au Talent le pregătește telespectatorilor o mulțime de surprize! Pentru imagini exclusive din spatele camerelor, care ilustrează atmosfera de la filmări, fanii pot urmări paginile de social media Românii au Talent.

 

Românii au Talent – Lasă-te surprins!

Share

Citește și

Ultimele articole

Top citite

Cele mai recente videoclipuri din emisiune Românii Au Talent!

Articole pentru emisiune Românii Au Talent!

L-ai pierdut la TV

Episoade noi acum pe VOYO

7 zile înainte de TV • fără reclame • oricând

Top emisiuni